„Let’s Do It, România!” 2013

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Sâmbătă, 28 septembrie 2013, Compania de Apă Buzău va participa cu echipe de voluntari la Ziua naţională de curăţenie, în cadrul campaniei „Let’s Do It, România!” 2013, cel mai mare proiect de implicare socială din ţară.

 

Aproximativ 100 de salariaţi ai Companiei de Apă Buzău vor acţiona pentru igienizarea văii pârâului  Sărata, din Staţiunea Sărata Monteoru,  şi pentru strângerea gunoiului din perimetrul  forajelor de apă aparţinând companiei,  din Zona Industrială, Spătaru şi Ţinteşti unde, în mod frecvent, locuitorii din împrejurimi aruncă resturile din gospodării.  Ne-am alăturat campaniei naţionale de curăţenie „Let’s Do It Romania!”, deoarece avem un scop comun: responsabilizarea oamenilor faţă de mediul înconjurător, precum şi contribuţia la o dezvoltare durabilă a României.

 După cum ştiţi, Compania de Apă Buzău derulează în judeţ un amplu program de investiţii cu fonduri europene finanțat prin Programul Operațional Sectorial de Mediu (POS Mediu) 2007-2013, Axa Prioritară 1 – „Extinderea și Reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Buzău”.  Mai mult, încă din anul 2011, compania a implementat standardul de Responsabilitate Socială – S.A.8000, motiv pentru care implicarea în asemenea acţiuni este mai mult decât oportună.

 

Sperăm ca puterea exemplului să funcţioneze şi să atragem şi alţi voluntari buzoieni în această campanie, inclusiv localnici din zonele ţintă.

 

Fii alături de noi, implică-te! Compania de Apă Buzău, partenerul tău în lupta cu poluarea!

 

 

Compartimentul de Relatii Publice

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply