Let’s Do It, Romania! – Ziua de Curăţenie Naţională 2013

 

 

 

INFORMARE  DE PRESĂ

 

              Let’s Do It, Romania!  –  Ziua de Curăţenie Naţională 2013

 

Sămbătă, 28 septembrie 2013 se derulează cea de a IV-a ediţie a evenimentului “ Let’s Do It, Romania!  –  Ziua de Curăţenie Naţională”.

 

Acest eveniment va fi marcat  şi de angajaţii Agenţiei pentru Protecţia Mediului Buzău Buzău.  Astfel,  sămbătă,  28 septembrie 2013,  între orele 9,30 şi 13,00, 40 de voluntari de la A.P.M Buzău, Comisariatul Judeţean Buzău al Gărzii Naţionale de Mediu şi SC PETROCLASSIC SRL, firma parteneră în această campanie, vor derula o acţiune de ecologizare în pădurea care aparţine Schitului  „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil”  din localitatea Berca. Activitatea de ecologizare va fi urmată de o acţiune de plantare a unor puieţi de arbori şi arbuşti în această zonă. 

“Ţin să mulţumesc tuturor autorităţilor şi companiilor care s-au implicat în acest proiect. Am speranţa că an de an tot mai multe instituţii locale vor  organiza  astfel de acţiuni în care angajaţii se vor implica în mod voluntar. Prin aceste activităţi vom oferi exemplul nostru personal în rezolvarea unei probleme ce ţine de comunitate.Nu trebuie să aşteptăm să vină alţii să ne facă ordine şi curăţenie în casă, ci trebuie să ne implicăm cu toţii în astfel de proiecte pentru dezvoltarea comunităţii în care trăim”

 

 

DIRECTOR EXECUTIV,

Ionuţ-Sorin  APOSTU

 

Be the first to comment

Leave a Reply