Ei sunt mândria noastră!

Elevii și profesorii care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele școlare au fost premiați de președintele Consililui Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, în cadrul unei festivități organizate, astăzi, la ora 11.00, la Sala D. Filipescu a Consiliului Judetean Buzau. Au fost emoții mari, atât pentru președinte, cât și pentru profesori și elevi.

„Ei sunt cei ce definesc performanța și ne demonstrează prin rezultatele lor că se poate! Am premiat astăzi elevii și profesorii care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele naționale și internaționale. Județul Buzău are 70 elevi ce au obținut premii la olimpiadele naționale și internaționale, coordonați de 25 de profesori. Sunt oameni frumoși, inteligenți și cu o sclipire aparte în privire. Un rezultat impresionant a fost obținut de elevul Vlad David Andrei, care a primit nu mai puțin de două #MEDALIIdeAUR, o #MEDALIEdeARGINT la olimpiadele #internationale și #Premiul2 la olimpiada #națională. Îl admir, îl respect, îi doresc o viață încununată cu succese și sunt convins că în fața valorii lui profesionale și umane se vor deschide multe uși către cele mai frumoase și binemeritate experiențe!

Îi felicit din tot sufletul pe elevi și profesori pentru efortul lor neobosit și pentru dedicare, dar și părinții pentru îndrumarea și susținerea ce le-o oferă!”, a declarat Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău.