Grup de lucru pentru noul spital

Prefectura Buzău: COMUNICAT DE PRESĂ

Constatând importanța demarării proiectului de a fi construit un spital în jurul municipiului Buzău,  Instituția Prefectului-Județul Buzău analizează oportunitatea înființării unui grup de lucru în vederea stabilirii datelor privind implementarea acestui proiect vital pentru cetățenii județului Buzău.

În acest sens, Instituția Prefectului-Județul Buzău organizează  o primă întâlnire de lucru, joi, 17 februarie ora 14.00, întâlnire la care au fost invitați Consiliul Județean Buzău, Primăria Buzău, Direcția de Sănătate Publică, Spitalul Județean Buzău (manager și cel puțin doi medici),Serviciul de Ambulanță Județean, alături de toți deputații și senatorii care reprezintă Buzăul în Parlamentul României.

          Întâlnirea nu va avea caracter politic, ci urmărește identificarea soluțiilor care vor sta la baza implementării proiectului privind construirea unui spital pentru buzoieni. În cadrul întâlnirii de lucru, vor fi dezbătute toate aspectele legate de acest proiect, urmărindu-se a se stabili primele detalii concrete despre această investitiție important ă pentru sănătatea și viața buzoienilor.

Biroul de presă Instituția Prefectului – Județul Buzău