Leonardo DiCaprio, discurs înălţător în faţa liderilor lumii adunaţi la ONU

Actorul Leonardo DiCaprio s-a adresat liderilor lumii prezenţi la summit-ul ONU privind influenţa poluării asupra climei, îndemnându-i să ia măsuri pentru a rezolva „cea mai mare provocare a vieţii noastre pe aceasta planetă.”


„Ca actor, mă prefac pentru a interpreta rolurile care îmi sunt atribuite. Am jucat personaje fictive care rezolvau probleme de cele mai multe ori fictive. Cred că omenirea priveşte la schimbările climatice cam în acelaşi fel”, a declarat actorul la reuniunea de la New York.

„Prietenii mei, acest organism (ONU) poate mai mult decât orice altă adunare din istoria omenirii şi se confruntă acum cu această sarcină dificilă. Putem scrie istorie… sau istoria ne va acuza, dacă nu vom face nimic”, a continuat di Caprio.

Potrivit Huffington Post, secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, a afirmat recent că se bazează pe ajutorul lui Leonardo DiCaprio pentru a atrage atenţia comunitaţii internationale asupra efectelor poluării asupra Terrei.


Actorul este cunoscut ca fiind un militant pentru binele planetei. El a pus bazele unei fundaţii care se ocupă de probleme legate de ecologie.

Be the first to comment

Leave a Reply