Adam Crăciunescu a renunțat la mandatul de director general al Romsilva

 

Adam Crăciunescu și-a dat demisia din funcția de director la Romsilva după ce a fost exclus din Consiliul de Administrație. Anunțul a fost făcut pe site-ul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor. Redăm știrea și nu mai comentăm față de echipa de comunicare pentru a nu fi considerați răutăcioși. Credem totuși că este vorba de anul în curs și nu de anul trecut.

 

”Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor a fost informat joi, 14 ianuarie 2015, asupra hotărârii Consiliului de Administrație al Regiei Naționale a Pădurilor (RNP) – ‪#‎ROMSILVA‬, care a luat act de decizia domnului Adam Crăciunescu de a renunța la mandatul de director general al Romsilva, începând cu 21.03.2015.

Conform hotărârii, selecția candidaților pentru funcția de director general al RNP urmează să fie realizată de către un expert independent, specializat în recrutarea resuselor umane, ale cărui servicii se contractează în condițiile legii.
Criteriile de selecție pentru candidații la funcția de director general al RNP se propun de către expertul independent, se analizează, completează și se aprobă de Consiliul de Administrație al RNP.”

Be the first to comment

Leave a Reply