Dezbatere publică pentru locurile de parcare TAXI

ANUNȚ PUBLIC

Astăzi, 22.11.2022, Primăria Municipiului Buzău anunță deschiderea procedurii de transparenţă decizională a procesului de elaborare a următorului act normativ: PROIECT DE HOTĂRÂRE NR.280 din 22.11.2022 privind modificarea 8 a Anexei nr. 4 –Locurile de așteptare a clienților utilizate de autovehiculele care desfășoară activitatea de transport de persoane în regim de taxi, aprobată prin  Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Buzău nr. 72/2008 privind reglementarea activității de transport public în regim de taxi sau închiriere, precum și de dispecerat taxi în municipiul Buzău.

Documentaţia aferentă proiectului de act normativ include:

-referatul de aprobare al primarului municipiului Buzău, înregistrat sub nr.308/CLM/22.11.2022.

– raportul de specialitate.

-proiectul de hotărâre, împreună cu anexa.

Documentațiapoate fi consultată:

Având în vedere că acest proiect de hotărâre reglementează o situație care impune adoptarea unei soluții imediate, acesta va fi supus dezbaterii în ședința ordinară din luna noiembrie 2022, aflându-se pe ordinea de zi suplimentară.

În acest context, propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandareprivindproiectul de act normativ supus procedurii de transparenţă decizională se pot depune până la data de 24.11.2022, ora 12:00:  

Nepreluarea recomandărilor formulate şi înaintate în scrisva fi justificată în scris.
  Pentru informaţii suplimentare, văstăm la dispoziţie la următoarele date de contact: telefon: 0238.723.371, e-mail: petronela.jipa@primariabuzau.ro, persoană de contact: JipaPetronela

PRIMARUL MUNICIPIULUI BUZĂU,

                                                            Constantin Toma.