Nou preşedinte la Administraţia Fondului pentru Mediu – secretarul de stat Andrei Cazacu

“Andrei Cazacu a fost numit, astăzi, la conducerea AFM, prin decizia prim-ministrului interimar Nicolae Ionel Ciucă, la propunerea ministrului Mircea Fechet”, a anunţat Ministerul Mediului, pe pagina de Facebook a instituţiei.

Conform sursei citate, anterior numirii, Andrei Cazacu a ocupat funcţia de secretar de stat pentru mediu în cadrul Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor.

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a cerut revocarea din funcţie a preşedintelui Administraţiei Fondului pentru Mediu. “Având în vedere anunţul recent al Administraţiei Fondului pentru Mediu privind amânarea demarării Programului Rabla pentru Electrocasnice, ministrul Mircea Fechet a transmis premierului României propunerea de revocare din funcţie a preşedintelui AFM, Dan – Cătălin Vatamanu”, a transmis, marţi, Ministerul Mediului, într-un comunicat.

”Este inadmisibil ca un program atât aşteptat de cetăţeni, la care s-a lucrat atât de mult timp, să nu poată funcţiona, deşi avea toate premisele să o facă”, a afirmat ministrul.

Citiți mai mult pe https://www.money.ro/