Izoletă la Spitalul Județean Buzău

Spitalul Județean Buzău a fost dotat astăzi cu o izoletă pentru transportul persoanelor suspecte sau infectate cu virusul COVID 19. Echipamentul a fost contractat de Consiliul Județean Buzău și pus la dispoziția unității spitalicești.

De altfel, conducerea Consiliului Județean Buzău a făcut eforturi ca unitatea spitalicească din subordinea sa să fie dotată cu tot ceea ce este necesar pentru desfășurarea în bune condiții a actului medical. La Spitalul Județean Buzău nu au fost înregistrate incidente, dovadă că atât personalul medical, dar și personalul administrativ și-au făcut treaba. Un management bun, o contribuție substanțială din partea Consiliului Județean Buzău, dar și o implicare profesionistă a personalului de aici a făcut ca Buzăul să ocupe un loc cât mai retras în clasamentul evoluției pandemiei la nivel național.

”Izoleta ce va deservi Spitalul Județean de Urgență Buzău pentru transportul pacienților suspecți sau infectați cu COVID-19 a ajuns la Buzău.
Din păcate, focarul identificat în Municipiul Buzău ne determină, poate mai mult ca niciodată, să fim în continuare foarte precauți şi să respectăm toate măsurile de prevenție!”
, a declarat președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Publicată de Mărgărit Grosu pe Miercuri, 6 mai 2020