COMUNICAT DE PRESĂ 22.12.2016 Măsuri speciale de aprovizionare cu apă, în perioada Crăciunului

În eventualitatea apariției unor sincope provocate de consumul ridicat din această perioadă, Compania de Apă Buzău este pregatită să intervină pentru înlăturarea unui posibil disconfort creat consumatorilor. În acest sens, s-au luat măsuri speciale pentru a asigura alimentarea cu apă și de a preîntâmpina problemele cauzate de consumul mare, în oricare dintre zonele în care ar putea apărea asemenea situații.

Astfel, în perioada 23 – 26 decembrie, Dispeceratul Companiei va monitoriza cu atenție consumul din municipiul Buzău, 24 de ore din 24, iar personalul de intervenție va fi disponibil permanent pentru a interveni imediat.

Până la restabilirea parametrilor de calitate, în cazul în care apa prezintă turbiditate, ca urmare a supraconsumului sau a eventualelor căderi de tensiune electrică, Compania de Apă va livra populației apă în regim gratuit, în condiții de siguranță sanitară.

 Îi rugăm pe această cale pe toți consumatorii noștri să semnaleze orice problemă apărută în legătură cu serviciile pe care le furnizăm, la Dispeceratul Companiei (0238.715.438) și îi asigurăm că suntem pregătiți să gestionăm cu toate mijloacele necesare vârful de consum preconizat în această perioadă.

În urma investițiilor cu finanțare europeană implementate în ultimii ani de Compania de Apă, problemele de calitate a apei s-au diminuat considerabil în municipiul Buzău, restrângându-se la câteva zone. Acestea au fost deja incluse în proiectul de investiții aferente etapei de finanțare 2014 – 2020, proiect în valoare de circa 200 de milioane de euro. Înlocuirea ultimilor kilometri de conducte magistrale vechi din municipiu și utilarea cu echipamente moderne vor asigura, în perioada următoare, soluționarea în întregime a problemei calității apei din Buzău. Până atunci, contăm pe sprijinul și înțelegerea dumneavoastră, a consumatorilor.

Vă mulțumim și vă dorim Crăciun fericit, alături de cei dragi!

 

BIROUL DE PRESĂ

Be the first to comment

Leave a Reply