Un ministru tehnocrat în fruntea unui minister politic sau fiecare cu ce-l doare

Ministrul Mediului, Cristiana Pașca Palmer are probleme cu echipa de comunicare din cadrul ministerului. Dacă pe pagina sa de Facebook vine la început de an cu un mesaj profesionist, fiind preocupată de problemele majore cu care se confruntă instituția pe care o conduce, echipa de la minister îi dă cu bâta în baltă și lansează un mesaj politic de toată jena.

 

Iată ce spune Cristiana Pașca Palmer în mesajul pe care sigur l-a conceput singură:

”Începem luna ianuarie în forță cu ședințe informale de Guvern în care se pregătesc și se analizează planul de măsuri din programul de guvernare din 2016. Prioritățile MMAP menționate la ultima întâlnire au fost: 
Impulsionarea tranziției spre Economia Verde
Managementul durabil al Fondului Forestier Național
Conservarea biodiversității și managementul eficient al ariilor protejate
Adaptarea la schimbări climatice și promovarea economiei circulare
Gospodărirea durabilă a resurselor de apă”

Și iată ce spune echipa de comunicare din Minister, care nu scapă ocazia să lanseze un mesaj cu iz politic la început de an, umbrind activitatea unui profesionist.

”Oprirea tăierilor ilegale și a defrișărilor sunt teme pe care Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor se va focusa prin toate mijloacele posibile în 2016. Defrişările ilegale de mai mari de un hectar sunt considerate oficial vulnerabilităţi la adresa siguranţei naţionale. Legea în acest sens inițiată de 50 de parlamentari liberali a fost promulgată de curând de președintele Klaus Iohannis”, se arată pe pagina de Facebook a Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor.

Probabil că lătrăii politici din cadrul ministerului au simțit vântul schimbării și s-au gândit că tot ciolanul politic este scăparea lor. Îi sugerăm doamnei ministru să scape de lingăi!

Be the first to comment

Leave a Reply