Cristiana Pașca Palmer a aterizat în cuibul de viespi sau în groapa cu proști ?

Un comunicat dat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor ne pune serios pe gânduri și ne confirmă în același timp faptul că ministrul Mediului, Cristiana Pașca Palmer, are o echipă de comuncare ostilă. Este a doua știre dată într-o zi în care ministrul este pus într-o situație cel puțin jenantă. Prima informație publică se referea la faptul că defrișarea unui hectar de pădure cade sub incidența legii penale, dar știrea a fost îmbrăcată politic. Se spunea că la inițierea acestei legi a participat un grup de 50 de parlamentari liberali, iar legea a fost promulgată de președintele Klaus Iohannis. Sensul informației a fost deformat și, dintr-o știre bună, a devenit una de campanie electorală. A doua informație dată de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor se referă la faptul că ministrul Cristiana Palmer a semnat decizia de revocare a domnului Adam Crăciunescu din calitatea de membru al Consiliului de Administrație al Regiei Naționale a Pădurilor Romsilva. Eram cu gândul la șampanie până să citesc și paragraful următor. Se spune că domnul Adam Crăciunescu era director general al R.N.P. Romsilva, iar singura autoritate care poate numi sau revoca directorul general este Consiliul de Administrație. În concluzie, conform acestui comunicat,  doamna ministru Cristiana Pașca Palmer a săvârșit o ilegalitate atunci când a semnat ordinul de revocare. Nu am nimic cu echipa de comunicare a Ministerului, probabil sunt profesioniști și atunci sabotează șeful sau nu sunt profesioniști, și atunci trebuie să plece.

Iată comunicatul!

”Miercuri, 13 ianuarie 2016, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Cristiana Pașca Palmer, a semnat ordinul de revocare a domnului Adam Crăciunescu din calitatea de membru în Consiliul de Administrație al Regiei Naționale a Pădurilor – ‪#‎ROMSILVA.

Referitor la funcția de director general al RNP Romsilva, ocupată de domnul Adam Crăciunescu, Conform OUG 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, singura autoritate care poate numi sau revoca directorul general este Consiliul de Administrație al Regiei”.

 

Be the first to comment

Leave a Reply