Apa meteorică a fost eliminată din facturile buzoienilor. Firmele plătesc facturi cu 30% mai mici

Astăzi la ora 11,00 a avut loc Adunarea Generală A.D.I Buzău 2008 în care s-a votat deschiderea unor puncte de lucru la Măgura, Ciuta, Năeni, Fințești, Cozieni, Padina și Calvini și modificarea actului constitutiv cu aceste modificări. Avizarea și modificarea regulamentului și organigramei și menținerea nivelului valoric pentru colectarea de ape uzate prin vidanjare. Aprobarea participării ADI Buzău 2998 la constituirea unei Federații, dar și eliminarea apei meteorice din facturile populației și diminuarea acestui serviciu cu 30 % pentru persoanele juridice. Scrisoarea de așteptări pentru funcția de director economic a încheiat ordinea de zi votată în unanimitate de către participanți. Un punct de pe ordinea de zi a fost retras și anume cel referitor la participarea A.D.I Buzău 2008 la constituirea unei Federații, fapt care a necesitat unele clarificări.
Anticipând rezultatul votului în A.G.A., vicepremierul Marcel Ciolacu a ieșit cu un mesaj pe pagina sa de socializare:
”Buzoienii nu vor mai plăti facturi pentru apa meteorică! Îi felicit pe toți cei care au participat și au luat această decizie în ședința de azi a Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ”Buzău 2008”. Tot prin hotărârea de astăzi, agenții economici și celelalte instituții vor plăti tarife mai mici cu 30% pentru apa meteorică. Este o măsură foarte bună și așteptată de către cetățeni, dar care va încuraja și mediul de afaceri din județul nostru.
Sper ca în cel mai scurt timp să se întrunească în ședințe extraordinare și consiliile locale municipale din Buzău și Râmnicu Sărat pentru a formaliza această decizie, astfel încât să o putem aplica chiar de la 1 septembrie”.

Be the first to comment

Leave a Reply