Ministrul Mediului, Cristiana Pașca Palmer, va conduce Convenția ONU pentru Diversitate Biologică

”Este o reușită extraordinară și m-am bucurat foarte mult să aflu ca sunt câștigătoarea competiției de selecție pentru funcția de Asistent Secretar General ONU, și că voi conduce Convenția ONU pentru Diversitate Biologică.

Este o onoare deosebită pentru mine personal, dar mai ales sunt foarte fericită că, prin desemnarea mea în această poziție, am câștigat pentru România cea mai înaltă poziție de reprezentare la ONU pe care a avut-o în ultimii ani. Acest lucru este o recunoaștere a muncii susținute pe care am depus-o, în acest domeniu, de peste 20 de ani, dar și o încununare a eforturilor din ultimul an, de a poziționa România ca un actor-cheie la nivel internațional în domeniul protecției mediului.

Nimic nu îmi dă mai mare satisfacție decât să-mi reprezint cu cinste țara și sper ca această realizare să fie doar un prim pas care „sparge gheața” și deschide ușa mult mai multor români și românce să fie recunoscuți și promovați pe criterii de merit, strict pentru valoarea și competenta lor. România are oameni deosebit de bine pregătiți și a venit momentul să avem curajul și să îndrăznim să ne afirmăm mai pregnant la nivel regional și global”, a declarat Cristiana Pașca Palmer.

Ne bucurăm și noi nespus de reușitele ministrului și îi urăm succes în noua activitate. Alături de noi se bucură și codrii care au mai scăpat încă de drujbele austriecilor, se bucură și moții care au rămas fără lemne de foc, chiar dacă le cade pădurea pe ei, se bucură întreaga țară. Drum bun, doamna ministru!

 

Be the first to comment

Leave a Reply