COMUNICAT DE PRESĂ 28 IULIE 2016

 

Directorul General al Companiei de Apă Buzău se va întâlni la Bruxelles cu reprezentanții Comisarului European Corina Crețu

 

Directorul General al Companiei de Apă S.A. Buzău și Președinte al Patronatului Apei, domnul Ionel Tescaru, va participa, la data de 4 august  a.c., la invitația reprezentanților Comisiei Europene, la o întâlnire cu membri ai cabinetului Comisarului European pentru Politici Regionale, doamna Corina Crețu, alături de reprezentanți ai DG Regio.

Mergem la Bruxelles din dorința de a da asigurări Comisiei Europene că garantăm legalitatea demersurilor noastre, care au făcut din Buzău un exemplu de excelență în absorbția banilor europeni alocați lucrărilor majore de infrastructură. Nu dorim să fim nevoiți să restituim peste 100 de milioane de euro absorbiți deja, din cauza unor acte ilegale inițiate de primarul Buzăului.

 Nu dorim să pierdem alte 200 de milioane de euro, bani pe care Uniunea Europeană îi poate aloca Buzăului pentru extinderea și dezvoltarea lucrărilor de infrastructură de apă și apă uzată. Avem toată încrederea că vom fi ascultați și înțeleși, iar, în cele din urmă, chiar și cei care astăzi pun în pericol finanțările vor face un pas în spate, pentru a nu suporta rigorile legii. La întoarcerea de la Bruxelles, capitala Uniunii Europene, voi transmite buzoienilor rezultatul acestei întâlniri cruciale pentru viitorul nostru”, a declarat directorul general al Companiei de Apă Buzău, domnul Ionel Tescaru.

 

 

BIROUL DE PRESĂ

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply