Moș Nicolae a venit la Consiliul Județean Buzău !

 

Și în acest an, mesagerul lui Moș Nicolae, Consiliul Județean Buzău, presară zâmbete pe chipurile copiilor printr-o scenetă veselă și cadouri pentru cei mici.

 Ziua de 6 decembrie a devenit un prilej de bucurie pentru mulți copii ce au fost invitați să urmărească o piesă de teatru, iar la final au primit cadourile pe care, unii dintre ei, nu le-au găsit în ghetuțe în această dimineață.

”Astăzi, ne-am bucurat cu toții alături de acești copii minunați, de o piesă de teatru, iar râsetele și veselia celor mici ne-au umplut inimile. Moș Nicolae a lăsat și câte un cadou dulce pentru acești copii, unii dintre ei negăsind astăzi dimineață nimic în ghetuțe. De aceea, am încercat să le facem noi o bucurie și cred că am reușit”, a declarat Petre Emanoil Neagu.

Petre Emanoil Neagu a felicitat Teatrul George Ciprian pentru faptul că a adus piesa de teatru pe scena Consiliului, dar și profesorii ce au însoțit copiii la spectacol.

”Permiteți-mi să urez La mulți ani tuturor celor care își sărbătoresc astăzi ziua numelui și să doresc Sărbători Fericite tuturor buzoienilor!”, a mai spus Petre Emanoil Neagu.

Be the first to comment

Leave a Reply