Cezar Preda nu vrea parcare la Maternitatea Buzău

 

Prin vocea subalternului său, consilier în Consiliul Judeţean Buzău, asistentul medical, Raul Florescu, deputatul Cezar Preda s-a împotrivit unei oportunităţi de moment, ca maternitatea buzoiană să beneficieze de o parcare modernă, necesară pentru ambulanţe, pompieri şi altor nevoi curente sau urgente. Viceprimarul Petre Emanoil Neagu, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Buzău a luat act cu surprindere de votul negativ al  P.N.L., ilogic şi imoral prin care buzoienii au fost lipsiţi de fructificarea unei oportunităţi de moment pentru a înzestra noua Maternitate cu o parcare. Terenul, învecinat acesteia, era scos la vânzare de către un vecin, care a fost dispus să facă o ofertă Consiliului Judeţean Buzău, în baza dreptului de preemţiune. Este vorba de o suprafaţă de 500 de metri pătraţi atât de necesari instituţiei medicale. 

  Ei bine, asistentul medical, Raul Florescu a considerat că maternitatea poate funcţiona şi fără parcare şi a mobilizat opoziţia să voteze împotriva acestui proiect de hotărâre.  Probabil, că în sufletul său de asistent medical, a plâns faţă de această hotărâre, dar şeful său de partid, deputatul Cezar Preda, anunţase încă de la primele ore ale dimineţii prin ziarul său  “ OPINIA” că nu va vota un astfel de proiect de hotărâre.În zadar s-a străduit preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu să convingă opoziţia că doar în acest moment terenul respectiv este de vânzare, iar parcarea pentru Maternitate este necesară. Consilierii opoziţiei, nu au vrut să gândească şi au votat împotrivă.

 

 

Cum gândeşte Raul Florescu !

Analizând argumentele asistentului medical, Raul Florescu, considerăm că este bine ca cetăţenii judeţului Buzău să cunoască cam care este logica după care au votat, consilierii judeţeni din partea marelui P.N.L. Buzău, la comanda deputatului Cezar Preda. În primul rând, asistentul medical Raul Florescu a considerat că nu este bine să se cumpere terenul prin negociere directă. Probabil domnia sa ar fi vrut să cumpere terenul prin licitaţie publică. Să ofere toată lumea terenuri şi să facem parcare pentru Maternitate pe undeva prin Verneşti sau de ce nu la Poşta Câlnău. Acolo sunt terenurile mai ieftine. Aşa ar fi votat şi Raul Florescu. Mai spunea Raul Florescu că terenul ar fi trebuit cumpărat încă de la demararea lucrărilor şi nu acum. Numai că nu s-a gândit că terenul nu era atunci de vânzare şi este doar acum. Tot Raul mai spunea în faţa consilierilor judeţeni, că deja la Maternitate s-au cheltuit prea mulţi bani, iar el nu mai este dispus să plătească nimic, uitând în mod voit că instituţia este în faza finală de execuţie şi înzestrare, astfel încât, peste câteva luni, va fi dată în folosinţă.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply