Compania de Apă Buzău: În fiecare an, pe 22 Aprilie, sărbătorim Ziua Pământului!

“Fiind de acord că Mama Pământ reflectă interdependența care există între ființele umane, alte specii vii și planeta pe care o locuim cu toții, Adunarea Generală a declarat 22 Aprilie drept Ziua Internațională a Mamei Pământ pentru a recunoaște responsabilitatea pe care o avem de a promova armonia cu natura și Pământul pentru a ajunge la un echilibru între nevoile economice, sociale și de mediu ale generațiilor prezente și viitoare.” (Declarația ONU – 2009)

🌎 Astăzi e zi de sărbătoare, astăzi avem de făcut o urare sensibilă, urare ce trebuie completată de acțiuni care să reflecte în timp ceea ce spunem. În fiecare an, pe 22 Aprilie, sărbătorim Ziua Pământului. Ziua de azi este despre un fragment de infinit – Planeta Pământ, locul acesta pe care în fiecare zi îl transformăm în crâmpeie din viața noastră.

🫶🏻 22 Aprilie trebuie să fie o declarație, din gânduri și fapte, de la noi către Pământ, pentru a proteja, a respecta și valorifica tot ceea ce avem.

🌎 22 Aprilie trebuie să reprezinte schimbarea pe care o dorim pentru mediul înconjurător, schimbarea care să conducă la decizii și responsabilități globale, naționale, locale fiindcă timpul nu iartă pe nimeni, iar planeta este în contra cronometru, urmările schimbărilor climatice ajungându-ne pe toți din urmă.

💙 La mulți ani, Terra!

Azi, să-i promitem că vom da tot ce avem mai bun pentru a o proteja!

🤗 De Ziua Pământului, vă dorim soare pe cărările pe care le străbateți, precum și în inimi, bucurie în fiece zi, sănătate și tot ceea ce este mai bun!