Consilierii locali l-au investit astăzi în funcție pe noul grădinar-șef al Buzăului

În ședința CLM Buzău de astăzi consilierii locali au votat investirea pe funcția de director la S.C. Urbis Serv S.R.L. a inginerului Silviu Nicoară. Noul director a promovat concursul organizat de municipalitate pe 22 ianuarie, după ce a a trecut de etapa selecției de dosare. Din cele 21 de voturi, au existat doar 5 abțineri, 16 voturi pentru și niciun vot împotrivă, astfel încât, de săptămâna viitoare, Silviu Nicoară își va intra în drepturi la “Urbis Serv” și va prelua responsabilitățile aferente funcției. Primarul Constantin Toma își pune mari speranțe în noul manager. El va fi cel care va coordona activitățile de construcție, asfaltare și curățenie a orașului în acest an și mai ales, șantierul deschis până la debutul festivităților organizate cu ocazia Centenarului.

Silviu Nicoară este de profesie inginer silvic, absolvent al Facultăţii de Silvicultură şi Exploatări Silvice din cadrul Universităţii “Transilvania” Braşov în anul 2000 și al cursurilor postuniversitare de specializare în Informatică la Facultatea de Inginerie Electrică și Știinţa Calculatoarelor din cadrul Universităţii ,,Dunărea de Jos” Galați în anul 2002.
Timp de şapte luni, a lucrat la Inspectoratul Silvic de Regim Silvic și Cinegetic Buzău, iar din anul 2001 lucrează la Direcția Silvică Buzău, în cadrul căreia a ocupat mai multe posturi, inclusiv cele de șef Ocol Silvic la Nehoiu, Râmnicu Sărat, Nehoiaşu și Tisău.

Be the first to comment

Leave a Reply