COMUNICAT DE PRESĂ

Cu privire la susținerile făcute astăzi, în spațiul public, referitoare la poziția județului Buzău în cadrul ședinței AGA a Companiei de Apă SA Buzău, doresc să fac următoarele precizări:

În niciun moment nu am susținut blocarea participării Municipiului Buzău la votul privind ordinea de zi sau suplimentarea acesteia. Și ieri, dar și astăzi, am fost puși, în calitate de acționari, în fața unor situații pentru care nu aveam mandat.

Am în vedere, în primul rând, calitatea de reprezentant al Municipiului în AGA a Companiei de Apă SA Buzău a domnului avocat Lucian Sălcuțan. Am susținut, în ședință, pe baza documentelor prezentate, că problemele de drept ridicate nu pot fi soluționate de noi, acționarii. Toată conduita de pe parcursul ședinței a urmărit ca procesul decizional să se desfășoare în mod transparent și legal.

În niciun moment, județul Buzău, reprezentat de mine, nu a încercat să obstrucționeze în vreun fel desfășurarea acestei ședințe și nici participarea Municipiului Buzău la vot. Soluția de convocare a unei noi ședințe AGA este una normală și firească. Termenul în care noua ședință AGA va avea loc este unul absolut rezonabil și dă posibilitatea părților să soluționeze rapid chestiunile de drept care au blocat desfășurarea ședinței de astăzi.

 

 

Secretarul Județului Buzău,

Mihai – Laurențiu Gavrilă

 

Be the first to comment

Leave a Reply