O firmă din Buzău a adus panouri solare

Generează energie electrică și pot fi alimentate atât corpurile de iluminat, calculatoare, frigidere, dar și motoare electrice de la un ansamblu de panouri electrice. Instalația pare destul de ieftină ca primă investiție și poate fi amortizată destul de ușor. În timp însă, investiția este mult mai profitabilă și pare că schimbă un mod de viață. Un mod de gândire. Este energia viitorului și cine nu crede în ea nu se poate elibera de chinghile prezentului. Pentru mediu înconjurător reprezintă metoda de convețuire prietenească dintre om și natură. Este doar începutul, dar drumul pare sigur și inevitabil de urmat.

Primării, instituții publice, dar și societăți comerciale au investit deja în energia verde, iar rezultatele sunt foarte bune.

Revenim cu un material amplu privind această sursă de energie electrică, comentariile celor care au implementat acest sistem , dar și poziția oficială a responsabililor din Ministerul Mediului privind modul de abordare a subvenționării implementării sistemelor generatoare de energie verde. 

 

Be the first to comment

Leave a Reply