Concurs de desen de Ziua Mondială a Apei la Compania de Apă Buzău

22 Martie – Ziua Mondială a Apei

Este zi de mare sărbătoare pentru noi toți, pentru apă, pentru această resursă prețioasă! Apa este pentru noi, dar și noi suntem apă. „O picătură de apă, dacă ar putea să-și scrie propria istorie, ne-ar explica Universul.” – Lucy Larcom

Ca și în anii precedenți, sărbătorim Ziua Mondială a Apei în centrul copiilor, a artei și a frumosului. ”WATER FOR PEACE” este tema din acest an ce pune accentul pe importanța majoră a apei în lume, iar cu această ocazie Compania de Apă S.A. Buzău lansează Concursul de desen „Apa pentru Pace!” o temă sensibilă și provocatoare, precum acest lichid vital care stă la baza stabilității și prosperității lumii, și care, asemenea legăturilor dintre atomii săi, poate crea pace.

Concursul se adresează tuturor elevilor din instituțiile de învățământ aflate în județul Buzău, respectiv clasele I-XII. Desenele vor fi trimise pe adresa concursfoto.cabuzau@gmail.com, până la data de 24 mai.

Anul acesta vor fi patru categorii de premii ce constau în: tabletă grafică, ceas digital, încărcător wireless, trei perechi de căști Bluetooth, precum și multe alte surprize!

Calendarul concursului, precum și detalii suplimentare regăsiți pe site-ul nostru: https://www.cabuzau.ro/22-martie-ziua-mondiala-a-apei…/

Vă așteptăm cu drag, să ne înconjurați de culoare, frumos și artă!