Compania de Apă: ANUNȚ IMPORTANT !

2În luna decembrie 2018,s-au agravat o serie de probleme la rețeaua de alimentare cu apă din zona Tribunalului.Aceste probleme au fost ținute sub control pentru a nu crea disconfort înperioada Sărbătorilor de Iarnă. În acest moment, suntem însă nevoiți săintervenim pentru rezolvarea lor!

Intervenția este programatăsâmbătă, 2 martie 2019, înintervalul 7.30 – 19.30 și vor fiafectate blocurile alimentate din PT 21 – Hasdeu (1, 2, 3, 4, 15, B3, Avicola,3A, 3B, 3C, 1A, 1B), casele de pe străzile Tunel și Ostrovului și următoareleinstituții și agenți economici: Liceul de Arte, Colegiul Economic, grădinițelede pe străzile Bistriței și T. Vladimirescu, DGASPC Buzău, Poșta veche, Piața B90, Piața Centrală și Restaurantul Zorilor.

Începând de vineri, 1martie, după ora 14.00, vom efectua lucrări pregătitoare (decopertare parțială,verificare stare cămine etc.), în zonele respective fiind limitat traficul subcoordonarea Poliției.

Facem toate eforturilepentru a limita creșterea turbidității apei în zonele afectate, dar, deoareceprin blocarea vanelor de sens pe câteva circuite apa va circula în sens invers,riscul de apariție a turbidității nu poate fi eliminat. Vă asigurăm însă că vommonitoriza strict perioada în care apa va avea turbiditate și vom operareduceri la facturi conform formulelor legale de calcul.

Ne cerem scuze pentrudisconfortul creat!

Compania de Apă S.A. Buzău