Buzăul participă la Târgul de Turism al României

Consiliul Județean Buzău participă, pentru a cincea oară, la Târgul de Turism al României care se desfășoară la Romexpo până duminică.

”Participarea Consiliului Județean la Târgul de Turism al României reprezintă o oportunitate pentru Județul Buzău de a-și face cunoscută oferta turistică pentru acest an. Avem un județ cu potențial turistic, iar farmecul vine tocmai din faptul că sunt încă multe zone care așteaptă să fie descoperite de turiști, zone încărcate de istorie, zone unice în țară și chiar în Europa”, a declarat Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău.

Pentru acest an, Consiliul Județean a pregătit, pentru fiecare zi a târgului, momente care au rolul de a atrage vizitatorii târgului.

Astfel, vor fi prezenți meșteri populari care vor împleti țesături din păr de capră, vor executa tapiserii și sculpturi, iar sâmbătă ansamblul Plaiurile Mioriței va susține momente artistice.

De asemenea, vizitatorii standului vor primi pliante și broșuri cu oferta turistică și vor avea ocazia să deguste produse tradiționale buzoiene: cârnați de Pleșcoi, babic, covrigi de Buzău.

Be the first to comment

Leave a Reply