Târg auto permanent în Drăgaică

 

Directorul S.C. Pieţe Târguri şi Oboare, Cornel Diaconiţă, a deschis porţile „ Târgului Drăgaica” permanent, pentru expunerea spre vânzare a autoturismelor şi autovehiculelor second-hand.

 Vânzătorii beneficiază de condiţii decente de expunere în condiţii de securitate maximă într-un vad comercial care se dovedeşte a fi din ce în ce mai apreciat. De la deschiderea târgului permanent, numărul tranzacţiilor s-a mărit şi în mod constant îşi fac apariţia cumpărători din alte judeţe care au aflat de existenţa acestui târg.

Prin deschiderea târgului permanent în Drăgaică, Cornel Diaconiţă a rezolvat şi o altă problemă care dădea mari bătăi de cap autorităţilor publice locale. Este vorba de blocajele generate de vânzătorii de autoturisme care îşi expuneau vehiculele pe unde apucau. Pe spaţii verzi, pe carosabil sau pe trotuare, generând adevărate ambuteiaje, atât pentru participanţii la trafic, dar şi pentru pietoni. Formarea unui vad comercial bun în Târgul Drăgaica i-a determinat pe mai toţi vânzătorii să se orienteze către târgul amenajat, având astfel posibilitatea ca vehiculele să poată fi expuse o perioadă mai mare de timp în condiţii de securitate. 

Be the first to comment

Leave a Reply