Premierul Marcel Ciolacu a coordonat astăzi Comitetul Interministerial de Coordonare a Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR)

Premierul Marcel Ciolacu: Guvernul pe care îl conduc este unul al reformelor în domenii cheie, așa cum ne-am asumat prin Programul de guvernare, dar și la nivelul coaliției de guvernare. Multe dintre reformele asumate prin PNRR se suprapun cu cele necesare pentru pregătirea aderării României la OCDE. Îmi voi asuma ferm angajamentul de a pregăti în detaliu reformele structurale cheie asumate prin PNRR, de a analiza impactul lor asupra populației și de a le implementa etapizat, cu respectarea tuturor constrângerilor bugetare.

Premierul Marcel Ciolacu a coordonat astăzi Comitetul Interministerial de Coordonare a Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), reuniune desfășurată cu participarea doamnei Céline Gauer, director general al grupului operativ SG RECOVER al Comisiei Europene, domnul Declan Costello, director general adjunct al Direcției Generale pentru Afaceri Economice și Financiare DG ECFIN și alți înalți funcționari europeni.

Detalii, aici: https://gov.ro/…/participarea-premierului-marcel…