Petre Emanoil Neagu mai vrea un mandat la șefia instituției

Petre Emanoil Neagu, mai vrea un mandat la șefia instituției. El a precizat, într-o conferință de presă, că a luat această decizie în contextul atacurilor politice la adresa sa.

Neagu spune că s-a pornit o campanie împotriva sa de ceva vreme, și acest fapt l-a determinat să candideze din nou, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Buzău.

Candidatura lui Petre Emanoil Neagu la șefia Consiliului Județean Buzău are legătură, însă, și cu proiectele de investiții aflate în desfășurare și pe care vrea să le continue.

“Iarăși, probabil, că intru în conflict cu cineva, dar îmi place să intru așa… că îmi dă adrenalină. Văd că, în ultima vreme, tot încearcă să intre lumea în conflict cu mine, în general, din anumite motive. Sunt pregătit să intru cu oricine, în orice conflict. Chiar m-au făcut lucrurile astea să mă gândesc foarte bine și m-am gândit foarte bine. În eventualitatea în care Dumnezeu îmi lasă mintea și o să fiu sănătos, chiar o să mai candidez, cu siguranță, la Consiliul Județean, pentru că mi s-a creat adrenalina asta de către anumiți oameni și de lângă mine, și de lângă partea cealaltă. Sunt dispus să mai candidez, pentru că mai sunt anumite proiecte de rezolvat, pe care cred că le pot duce până la capăt. (…) Am văzut așa… în anumite medii, o poveste de a încerca, fie în stânga, fie în dreapta. Rămân un ghimpe, ok, și chiar îmi place povestea asta!”, a declarat Petre Emanoil Neagu