Județul Buzău, atractiv pentru investitorii din Spania

”O zi importantă pentru orașele Pătârlagele și Nehoiu, dar și pentru județul Buzău!”, a declarat președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, pe pagina sa de socializare.

♦️ Au fost semnate Acordurile de cooperare dintre Primăriile Pătârlagele și Nehoiu și Primăria Rois (Spania), în baza cărora partenerii vor dezvolta proiecte comune, fie ele culturale, educaționale sau economice.

♦️ Delegația a fost însoțită de oameni de afaceri din Spania, care activează în industria lemnului. Au fost puse deja bazele unei viitoare cooperări cu întreprinzătorii din Nehoiu, unde prelucrarea lemnului este o activitate economică de bază, dar și care reprezintă tradiția orașului.

♦️ Cooperarea economică este extrem de importantă și la fiecare întâlnire cu partenerii noștri din Spania unul dintre punctele principale pe care le expunem este promovarea antreprenorilor din județul Buzău, în vederea stabilirii unor relații comerciale cu cei din Spania, indiferent de domeniul la care ne referim.

” Mulțumesc Consulatului General al României la Bilbao, un partener de încredere al Consiliului Județean Buzău și domnului consul general Marian Popescu pentru această inițiativă și pentru preocuparea permanentă de a crea punți de legătură pentru instituțiile și antreprenorii din județul Buzău și cei din Spania”, a mai declarat președintele Consiliului Județean Buzău.