Mesaj emoționant al prefectului la început de an școlar

”Ce zi minunată! Câte emoții! Ce bucurie să vezi, în sfârșit, curțile școlilor pline de copii, părinți și cadre didactice! Aceasta e normalitatea de care nu am avut parte în ultimii doi ani și pe care trebuie s-o prețuim acum!

Am participat astăzi la ceremoniile de deschidere a cursurilor la Colegiul Național Pedagogic ”Spiru C. Haret”, la Colegiul Economic și la Colegiul Național Mihai Eminescu, al cărui absolvent sunt. Am trăit bucuria de a-mi reîntâlni o parte dintre profesori cărora le sunt recunoscător pentru ceea ce sunt.

Le-am transmis elevilor crezul meu, conform căruia școala este principala sursă a performanței, dar și îndemnul ca educația să fie o prioritate pentru fiecare.

Dragi elevi, vă doresc din inimă să aveți un an școlar minunat, cu rezultate excepționale și cu multe lucruri pe care să le descoperiți. Fiți speranța și energia noastră!

Stimați profesori, să fiți sănătoși, s-aveți răbdare și putere de muncă pentru a vă îndruma elevii pe calea cea bună și dreaptă!

Dragi părinți, fiți aproape de copiii dvs! Implicați-vă, comunicați și colaborați cu dascălii ! Poate fi cheia spre succesul copiilor dvs.!

S-aveți împreună un an școlar cu realizări, dar și cu bucuria lucrului bine făcut! Pe mine, ca prefect al județului Buzău, vă veți putea baza de fiecare dată !”

Prefectul județului Buzău, Daniel-Marian ȚICLEA