Lucrările de infrastructură la nivelul Consiliului Județean Buzău sunt în grafic

Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu a lămurit astăzi situația apărută cu prilejul derulării proiectului ” Reabilitarea infrastructurii rutiere, inclusiv piste pentru bicicliști, pe coridoare deservite de transportul public în Municipiul Buzău”, la care s-a înregistrat o suspiciune de fraudă. În cadrul unei conferințe de presă președintele Petre Emanoil Neagu a declarat că astfel de probleme sunt tehnice, apar în mod curent și ele se rezolvă după o verificare atentă a situației apărute.

„A apărut un disconfort în ultima vreme, aș vrea să fac anumite clarificări. În primul rând, cred că se exagerează destul de mult pe ce se întâmplă în momentul acesta cu anumite lucrări pe fonduri europene în municipiul Buzău. Poate vă așteptați să am nu știu ce reacție, dar eu cred că lumea ar trebui să se gândească mai mult la anumite interese de etapă, hai să le spunem de interes politic, ar trebui toți să ne gândim la interesul cetățeanului. Cu responsabilitate vă spun că asemenea lucruri s-au mai întâmplat de-a lungul vremii și cu alte lucruri pe fonduri europene. Și lucrurile s-au rezolvat”, a declarat Petre Emanoil Neagu.

Președintele Consiliului Județean Buzău a mai declarat că este alături de primarul Buzăului, Constantin Toma, și îl susține în toate proiectele pe care le derulează la nivelul municipiului Buzău.