Echipa artistică Arată Artă prezintă spectacolul „Manifestul unei generații”

„BUZĂUL LUI MARGHILOMAN”

                 Ediția I 

       31 iulie – 28 august

                             Locul de desfășurare – Parcul „Alexandru Marghiloman”

Primăria Municipiului Buzău, Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman” și echipa artistică Arată Artă au bucuria de a vă invita la uvertura festivalului „Buzăul lui Marghiloman”. Preț de o lună grădina Vilei Albatros a găzduit evenimente culturale diverse și împreună am încercat să punem Buzăul pe harta festivalurilor din România. Rând pe rând ne-am bucurat de Vama, The Mono Jacks, Om la Lună, Byron, Arată Artă Band & Alex Ștefănescu / Trupa Fără Zahăr/ Alexandru Nagy / Grațiela Solomon / Karina Uță/ Samuel Adeguzel / Raluca Jercea. Am urmărit filme de artă a unor regizori uriași precum: Francis Ford Coppola| Sergio Leone| Woody Allen| Charlie Chaplin| Liviu Ciulei și Lucian Pintilie. Și am râs alături de trupele de teatru de improvizație prezente în festival. Rând pe rând au venit: Urban Impro| Triton și Iele, singura trupă de teatru de improvizație exclusiv feminină din România.

Acum ne pregătim să tragem cortina peste festival, cu speranța că ne vom revedea anul viitor cu o ofertă artistică cel puțin la fel de atractivă ca cea de anul acesta. Am început ultima săptămână în grădina cu filme de Artă, și o continuăm cu un spectacol de teatru de improvizație alături de Backstage Boys vineri, 27.08 începând cu orele 20;00. 

Sâmbătă ne luăm împreună la revedere, iar până data viitoare echipa artistică Arată Artă prezintă spectacolul „Manifestul unei generații” în regia artistică a lui Mircea Anghel și cea muzicală a Dorei Gaitanovici, începând cu ora 18:30 urmând ca de la 20:30 să cântăm alături de Mădălina Pavăl & live orchestra. 

Vă așteptăm în număr cât mai mare să strigăm Adio, deci pe curând!