Eco Ruralis lansează noul Catalog de Semințe Țărănești și distribuția sa națională gratuită de semințe

Asociația Eco Ruralis a lansat în data de 1 martie 2021 cea de-a IX-a ediție a Catalogului de Semințe Țărănești Eco Ruralis și, odată cu acesta, a distribuției anuale gratuite a asociației. Peste 100 de varietăți din 47 de specii de legume, plante aromatice, medicinale și companion vor fi disponibile anul acesta țăranilor și grădinarilor din România și Republica Moldova, interesați să cultive semințe diverse, sănătoase, nutritive și cu gust.

Pentru al nouălea an consecutiv, începând cu data de 1 martie, asociația Eco Ruralis distribuie în mod gratuit semințe țărănești către țăranii și grădinarii doritori, din România și Republica Moldova. Castraveți, ardei, dovleci și dovlecei, tomate de toate culorile și mărimile, sfeclă, vinete, busuioc, gălbenele și crăițe sunt doar câteva dintre cele 47 de specii și peste 100 de varietăți de legume, plante aromatice, medicinale și companion disponibile anul acesta.

Noul Catalog Eco Ruralis de Semințe Țărănești 2021 cuprinde descrierile tuturor varietăților de anul acesta, însoțite de fotografii, precum și de cunoștințe și practici agroecologice despre semănarea, cultivarea, recoltarea și depozitarea semințelor și o listă cu posibile asocieri benefice între plante, de utilizat în grădină.

Comenzile se realizează în baza Catalogului și completării unui formular de comandă ce va fi disponibil pe website-ul asociației și pe social media sau prin apel telefonic, în limita a maxim cinci varietăți de semințe, practic cinci plicuri de semințe. Fiecare plic conține între 5 și 30 de semințe fiecare, o cantitate suficientă pentru ca acestea să fie multiplicate mai departe. Asociația va onora solicitările pe cale poștală, acoperind toate costurile expedierii.

Catalogul Eco Ruralis de Semințe Țărănești 2021 este disponibil aici: https://tinyurl.com/3bwfjh6u

Formularul de Comandă Online este disponibil aici: https://tinyurl.com/mjm8fj8c  În vederea realizării comenzilor, Eco Ruralis a pregătit răspunsuri la cele mai frecvente întrebări primite de-a lungul anilor, referitoare la distribuția anuală de semințe țărănești:
  Pentru mai multe informații, vă rugăm să luați legătura cu:Raluca Dan, secretariat Eco Ruralis, tel.: 0728.357.367, e-mail: raluca@ecoruralis.roStela Zămoiu, membră a Comitetului de Coordonare Eco Ruralis, tel.: 0767.893.239  Asociația Eco Ruralis
str. David Francisc 10/5
400106 Cluj-Napoca
jud. Cluj
ecoruralis@gmail.com
membri@ecoruralis.com   
Dacă doriți să nu mai primiți informări și invitații de la Eco Ruralis,
vă puteți dezabona apăsănd aici.
  © 2021 ASOCIATIA ECO RURALIS