Carmen Ichim se întoarce la Prefectură

Fostul prefect al Buzăului, Carmen Ichim, se întoarce la Prefectură. Are mult de lucru pentru a pune instituția la locul cuvenit după hârjoana în care a fost antrenată de actuala conducere. Încă nu se știe dacă va fi numită înainte de alegeri, lucru mai mult decât necesar, dar în mod sigur Carmen Ichim va fi noul prefect al Buzăului după aceste alegeri.

Semnalul l-a dat astăzi, printr-o postare pe pagina sa de socializare și reprezintă, după părerea mea, cea mai bună știre din această campanie.

Dimineața la o cafea, cu prietena mea Claudia Benchescu.

Dragii mei prieteni,

Cu ceva timp în urmă, este vorba de aproape 2 ani, când aveam nevoie de ajutor și mă simțeam neputincioasă în fața unor provocări greu de trecut, Claudia a fost lângă mine. Mi-a demonstrat că prietenul la nevoie se cunoaște, chiar dacă la acel moment nu ne cunoșteam foarte bine. Ea are calitatea de a fi OM, de a răspunde prompt dacă ai nevoie de ajutorul ei, de multe ori își lasă rezolvarea problemelor ei ca să fie lângă tine. Indiferent de culoarea politică pe care o ai ,calitatea de a fi OM este esențială. De aceea, draga mea prietenă, invitația mea la cafea este permanentă, la fel ca și susținerea mea pentru tine, pentru proiectele pe care le ai în a ajuta și respecta oamenii! Te îmbrățișez și prețuiesc cu drag prietenia noastră!”, scrie Carmen Ichim pe pagina sa de socializare!