Ministrul Mediului îi calcă pe urme lui Liviu Dragnea

Fosta proprietate a liderului P.S.D., Liviu Dragnea, a ajuns trofeu pentru cei de la Apele Române ce vor să-și împartă bucuria victoriei alături de tăticul lor. Luni, șeful de la Apele Române, Ervin Molnar, vrea să pună piciorul în prag și să ia la pas proprietatea pe care pescuia și se odihnea în exclusivitate Liviu Dragnea. Și ca victoria să fie sărbătorită cum se cuvine, l-a invitat pe ministrul Mediului, dar și presa. Pentru presă a dat coordonatele geografice, pentru că oamenii de aici se pricep și de obicei circulă cu elicopterul.

Luni, 25 mai 2020, la ora 12:00, directorul general al Administrației Naționale „Apele Române” (ANAR), Ervin Molnar, îl va însoți pe ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor (MMAP), Costel Alexe, într-o vizită de lucru în județul Teleorman. Cu această ocazie, vor vizita Insula Belina, suprafață care a reintrat, recent, în domeniul public al statului și în administrarea ANAR.

Pentru acest eveniment, reprezentanții presei sunt așteptați la următoarele coordonate geografice: 43.7041417,25.0610213.

Avem deosebita plăcere de a vă invita să ne fiţi alături!

Ca urmare a HOTĂRÂRII nr. 943 din 27 noiembrie 2013 privind transmiterea unor părţi de imobile din domeniul public al statului şi din administrarea Administraţiei Naţionale „Apele Române” în domeniul public al judeţului Teleorman şi în administrarea Consiliului Judeţean Teleorman, precum şi darea în administrarea Consiliului Judeţean Teleorman a unor părţi de imobile aflate în domeniul public al statului şi administrarea Administraţiei Naţionale „Apele Române” , precum și a Hotărârii Consiliului Județean Teleorman nr. 135/2018, în data de 20 mai 2020, s-a semnat Procesul verbal de predare-primire prin care bunurile denumite generic Brațul Pavel și Insula Belina revin în domeniul public al statului și, pe cale de consecință, în administrarea A.N. ”Apele Române” (ANAR)”.

ANAR va efectua toate demersurile pentru înregistrarea proprietății statului în evidențele instituțiilor competente.