Ministrul Mediului, disperat de ceea ce găsește pe teren

Oameni buni,

Protejarea mediului înseamnă asumarea unui stil de viață pentru că stă în puterea fiecăruia dintre noi să salvăm natura, să însănătoșim satul, orașul, țara în care locuim!

Haideți să ne respectăm țara, să ne respectăm pe noi înșine, pe concetățenii noștri și să nu devenim propria groapă de gunoi!

Apele Romane, prin sistemele de gospodărire din subordine, realizează constant acțiuni de igienizare a albiilor râurilor și lacurilor din subordine, dar din păcate, de foarte multe ori, în doar câteva săptămâni, luciul apelor este capturat din nou de noi și noi deșeuri!

Imaginile sunt de la acțiunea colegilor din Sistemul de Gospodărirea Apelor (SGA) Constanța din cadrul Administrației Bazinale de Apă (ABA) Dobrogea-Litoral, cei care au intervenit prompt pentru asigurarea secțiunii de scurgere de pe cursul de apă Nuntași. Acesta era obturat de deșeuri, fapt ce a condus la inundarea unei porțiuni din Drumul Județean 226.

Îmi doresc să depășim stadiul de a puncta doar simbolic și declarativ interesul pentru mediul înconjurător și să arătăm că avem #RespectPentruMediu!