La SEBI GAZ e liber și montează GPL în rate!

Vrei să-ți montezi o instalație GPL la mașină, dar crezi că e scump? Nu-i adevărat! Cu un minim avans îți rezolvi problema și plătești în rate diferența dintre benzină și gaz și îți mai și rămâne. Crezi că este aglomerat și durează prea mult? Nu-i adevărat! Echipele de profesioniști de la SEBI GAZ instalează KITUL cât ai clipi! Este soluția pe care o au buzoienii în timp de pandemie, acum când deplasările sunt limitate. Ce va urma după? O sete de plimbare. Drum lung prin țară la costuri cât mai reduse. Se poate spune că acest an este anul vacanțelor în țară. Drumețiile în zone turistice cu autoturismul. La SEBI GAZ se lucrează lejer în această perioadă. Criza nu a afectat activitatea de aici pentru că stocurile de instalații GPL sunt foarte mari și sunt dintre cele mai moderne. Prețul e scăzut ca urmare a unor comenzi mari la producător, astfel încât buzoienii pot profita din plin de un management performant.

Strada Transilvaniei nr. 204 Buzău
www.sebigaz.ro 0238/727757/ 0722.431.785 / 0749.202. 160

Pot să mă duc cu mașina la service-ul auto?

Răspuns: Activitatea service-urilor auto, a magazinelor de piese și a reprezentanțelor auto sau a altor instituții de profil nu este interzisă prin nicio Ordonanță Militară, excepție făcând cele care își desfășoară activitatea în marile centre comerciale.

Persoana care se deplasează la service/magazin de piese auto/reprezentanță sau alte unități de profil poate face acest lucru completând declarația pe propria răspundere, punctul privind acoperirea necesităților persoanei/ motiv justificat.