MESAJUL PREFECTULUI JUDEȚULUI BUZĂU, DL. LEONARD DIMIAN

MESAJUL PREFECTULUI JUDEȚULUI BUZĂU, DL. LEONARD DIMIAN

Încercarea prin care trecem ne afectează pe toţi şi putem ieși cu bine doar dacă respectăm regulile și dacă vom acționa, în continuare, împreună.

Nu a sosit încă timpul să ne relaxăm în privința măsurilor stabilite pentru prevenirea infecției cu noul Coronavirus. Vreau să aveți în vedere ceva foarte important: forma măsurilor de relaxare ce vor fi luate începând cu data de 15 mai depinde în mod direct de evoluția virusului din următoarele două săptămâni.

Mâine este 1 Mai, iar anul acesta  toţi trebuie să abordăm diferit această zi, să nu uităm de prevederile Ordonanţelor Militare şi să rămânem acasă. Păstrăm distanțarea socială, evităm aglomerațiile şi nu  transformăm aceste zile în ocazii pentru cumpărături și pentru ieșiri la iarbă verde. De data aceasta, grătarul îl facem acasă, în familie. Trebuie să avem grijă de sănătatea noastră și a celor dragi.

Forțele de ordine vor fi la datorie și anul acesta de 1 Mai. Polițiștii, jandarmii și militarii vor fi în stradă pentru dumneavoastră, dar nu vor tolera abaterile de la normele de conviețuire socială sau încălcările prevederilor Ordonanțelor Militare.

#1MaialtfelMESAJUL PREFECTULUI JUDEȚULUI BUZAU, DL. LEONARD DIMIAN

Publicată de Institutia Prefectului Judetul Buzau pe Joi, 30 aprilie 2020