S-a dat startul programului Rabla Clasic

”Astăzi dăm startul programului Rabla Clasic și românii care își doresc o mașină mai puțin poluantă sau o motocicletă se pot adresa unui dealer autorizat” ne anunță ministrul Mediului, Costel Alexe.

De asemenea, ministrul Mediului clarifică cuantumul primei de casare, dar și pașii ce trebuie urmați pentru accesarea acestor fonduri în acest an.

  • Avem cel mai mare buget de când există programul: 405 milioane de lei.
  • vom avea și cel mai mare număr de beneficiari Rabla din ultimii 15 ani: 60.000.
  • Valoarea primei de casare pentru motociclete este de 3500 de lei
  • Valoarea primei de casare pentru mașini este de 6500 de lei

Pașii pe care îi aveți de urmat sunt simpli:

➡️1. În primul rând mergeți la dealerul autorizat și obțineți CEREREA DE ÎNSCRIERE ÎN PROGRAM.

➡️2. Apoi, în 30 de zile de la obținerea cererii casați-vă autovehiculul vechi.

➡️3. După care, în cele 90 de zile care v-au mai rămas încheiați formalitățile de cumpărare a mașinii.

🙏În final, nu uitați: alegeți mașina cu multă responsabilitate de mediu.

#FaptePentruMediu #ProgramulRabla✅Încercăm, chiar și în aceste momente grele, să susținem politicile de mediu, să vă sprijinim pe voi și să ne respectăm promisiunile.✅Astăzi dăm startul programului Rabla Clasic și românii care își doresc o mașină mai puțin poluantă sau o motocicletă se pot adresa unui dealer autorizat. ✅Avem cel mai mare buget de când există programul: 405 milioane de lei. ✅vom avea și cel mai mare număr de beneficiari Rabla din ultimii 15 ani: 60.000. ✅Valoarea primei de casare pentru motociclete este de 3500 de lei✅Valoarea primei de casare pentru mașini este de 6500 de lei✅Sprijinul nostru poate crește la peste 2000 de euro din costul unei mașini, dacă mașina pe care o alegeți: – Are pragul de emisii de 96 de g de CO2 per km – Sau este un hibrid convențional – Sau un autovehicul cu sistem GPL sau GNC 🤝Pașii pe care îi aveți de urmat sunt simpli: ➡️1. În primul rând mergeți la dealerul autorizat și obțineți CEREREA DE ÎNSCRIERE ÎN PROGRAM. ➡️2. Apoi, în 30 de zile de la obținerea cererii casați-vă autovehiculul vechi. ➡️3. După care, în cele 90 de zile care v-au mai rămas încheiați formalitățile de cumpărare a mașinii. 🙏În final, nu uitați: alegeți mașina cu multă responsabilitate de mediu.

Publicată de Costel Alexe pe Marţi, 17 martie 2020