Comisarul Șef al Gărzii de Mediu candidează la șefia Consiliului Județean Buzău

Comisarul Șef al Gărzii de Mediu, Carmen Ichim, candidează la Consiliul Județean pentru funcția de președinte din partea partidului Pro România. Anunțul l-a făcut astăzi în cadrul unei conferințe de presă la care a participat atât președintele partidului Felix Rache, dar și candidatul la fotoliul de primar la Palatul Comunal, Constantin Ionescu. O echipă de profesioniști, a anunțat Felix Rache, care a ținut să precizeze că Pro România reprezintă cu adevărat o alternativă la actuala clasă politică.

Sunt primul candidat femeie la președinția Consiliului Județean Buzău!

Doresc să mulțumesc echipei Pro România Buzău pentru încrederea arătată și vă asigur că, împreună cu tinerii entuziaști și colegii mult mai experimentați care constituie forța organizației noastre, dar – cel mai important – împreună cu toți buzoienii, vom reuși să dăm viață proiectelor de dezvoltare a județului.

Susținerea dumneavoastră mă obligă să duc mai departe ceea ce am început în perioada în care mi-am exercitat prerogativele de prefect al județului Buzău și, așa cum am demonstrat și până acum, voi rămâne același om de administrație hotărât, capabil să-și atingă obiectivele profesionale și să ducă la bun sfârșit orice proiect început.

Este pentru prima dată în istoria Buzăului când în cursa pentru președinția Consiliului Județean intră o reprezentantă a sexului frumos și accept fără ezitare această provocare, pentru faptul că de-a lungul anilor am avut ocazia să cunosc foarte bine problemele comunității noastre, precum și multe dintre oportunitățile nevalorificate.

Și, la fel ca dumneavoastră, sunt PRO BUZĂU!

Vă mulțumesc din toată inima!

Carmen Ichim se bucură de o mare reputație de bun profesionist, de bun organizator și de om integru, dar mai ales de o mare simpatie din partea buzoienilor. Votul uninominal o ajută foarte mult pentru că buzoienii pot vota omul înaintea listei de partid și chiar dacă Pro România este un partid tânăr, Carmen Ichim poate reuși.