McDonald’s deschide un nou restaurant și o cafenea McCafé în Shopping City Buzău

Premier Restaurants România, partenerul pentru dezvoltare al McDonald’s în România, deschide, în centrul comercial Shopping City din Buzău, restaurantul cu numărul 81 din țară. Investiția de 3,2 milioane de lei a creat 42 de locuri de muncă și le-a adus buzoienilor cea mai modernă tehnologie dintr-un restaurant McDonald’s din România.

Noul restaurant își așteaptă clienții cu produse proaspete, pregătite la comandă pentru fiecare client. Restaurantul aduce experiența viitorului de la McDonald’s, conceptul care a revoluționat restaurantele McDonalds din întreaga lume. Sistemul Experience of the Future le permite clienților să comande mâncarea preferată foarte ușor, folosindu-se de kiosk-urile de comandă  la care își pot personaliza produsele preferate. Ei pot alege plata cu cardul la unul din cele șase kiosk-uri sau cash la casa de marcat. Astfel, se bucură de și mai mult timp de calitate petrecut cu prietenii sau familia. În restaurantele McDonald’s în care este implementat acest sistem, fiecare produs este pregătit abia după ce clientul face comanda, iar aceasta este înregistrată în sistem. Comanda ajunge apoi pe ecranele angajaților din bucătărie și este pregătită conform celor mai înalte standarde de calitate.

După 20 de ani de la inaugurarea primului restaurant McDonald’s în Buzău, ne bucurăm să deschidem un nou McDonald’s, cu o noua tehnologie, o inovație care ne aduce mult mai aproape de clienți și ne consolidează poziția de lider în topul restaurantelor cu servire rapidă,” a declarat Daniel Boaje, director general Premier Restaurants România. „Avem peste 30 de restaurante în care este implementat acest sistem, iar planul pe termen mediu este să îl introducem în toate restaurantele din țară. În acest moment, în România, toate restaurantele McDonald’s nou construite au integrat sistemul Experience of the Future.”

Deschis în timpul programului de funcționare al mall-ului, între 10 dimineața și 10 seara, restaurantul McDonald’s dispune și de o cafenea McCafé, unde toți iubitorii de cafea și băuturi de specialitate se pot bucura de momente calde și prăjituri delicioase.

Cu ocazia deschiderii, McDonald’sîntâmpină clienții cu o ofertă valabilă în perioada 4-6 decembrie: fiecareprodus Big Mac, McChicken sau Dublu Cheeseburger este însoțit de un al doileaprodus la doar 5 lei, iar la McCafé, clienții se vor bucura de oferta 1+1 laCafea Tall.

Cu 81 de restaurante în 24 de orașe din România, McDonald’s primește zilnic peste 230.000 de clienți și are o echipă formată din 5.500 de angajați care se asigură în fiecare zi că oferă cea mai bună experiență fiecărui client. Până la finalul acestui an, McDonald’s plănuiește inaugurarea altor trei noi restaurante.

Despre McDonald’sîn România

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital plc operează 151 de restaurante în locații importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive și numeroase cafenele McCafé. În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 81 de restaurante în 24 de orașe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 5.500 de angajați și primește zilnic peste 230.000 de clienți. În 2018 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al cincilea an consecutiv, conform AON România.