Comuna Săpoca în haine de Sărbătoare

DCIM100MEDIA

Parada Gospodarilor din acest an i-a primit pe copiii din comuna Săpoca, alături de părinți și de bunici într-un cadru plin de voie bună. Elevii din Școala Gimnazială Săpoca și Școala Gimnazială Mătești au pregătit, sub îndrumarea cadrelor didactice din unitățile școlare, dar și a directorului, profesor Ștefan Valentina, momente unice, care au marcat și încadrat munca lor din anii de școală. Dansuri, cântece, produse confecționate de către aceștia, toate au reprezentat un buchet de rezultate frumoase. De la coșulețe cu flori, tablouri de toamnă, până la dovleci cu pălării și ochi uriași, copiii au reușit să creeze obiecte specifice temei evenimentului, dar să le și însuflețească totodată. 

DCIM\100MEDIA

Școlarii și preșcolarii s-au bucurat de concursuri sportive pregătite de către profesori, fiind un bun prilej de a-și dovedi competențele dobândite la orele de sport, dar și plăcerea de a lucra în echipă.

DCIM100MEDIA

Sărbătoarea recoltei le-a primit și pe gospodinele comunei, care s-au întrecut în prepararea porțiilor de tocană, momentul degustării fiind mult apreciat de cei prezenți.

La Parada Gospodarilor au participat, ca în fiecare an, președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, dar și deputatul Ionela Dobrică, alături de oficialitățile locale.