Petre Emanoil Neagu: ”Revin cu mare bucurie de fiecare dată în Raionul Dubăsari, Republica Moldova”!

” Revin cu mare bucurie de fiecare dată în Raionul Dubăsari, Republica Moldova!
Consiliul Județean Buzău şi Consiliul Raional Dubăsari sunt primele unități administrativ-teritoriale ce au semnat o inițiativă comună de asociere trilaterală cu Raionul Sobinka, Regiunea Vladimir din Federația Rusă! 
Această promovare a relațiilor transfrontaliere are ca scop dezvoltarea unor proiecte în domeniul educațional, social, cultural şi nu numai. 
Mulțumesc Ambasadei României în Republica Moldova şi domnului ministru Adrian Sîrbu pentru că sprijină această inițiativă!
Vizita facută în perioada 22-24 martie, alături de consilierii județeni, a avut încă un rezultat pozitiv. 


Consiliul Județean Buzău va sprijini Consiliul Raional Dubăsari în demersul de a dezvolta tabăra „Prietenia” pentru a oferi noi facilități copiilor şi tinerei generații. În baza acordului de înfrățire dintre CJ Buzău şi Raionul Dubăsari, în anul 2017 au fost în această tabară 92 de copii din Județul Buzău, iar in 2018 – 88 de copii. Ne dorim ca aceste schimburi de experiență şi prietenii legate să nu se oprească aici.


Mulțumesc domnului preşedinte Grigore Policinschi pentru că ne emotionează de fiecare dată, dar, mai ales, pentru că acest parteneriat se bazează pe multe proiecte frumoase, care ne unesc”, scrie președintele Consiliului Județean Buzău .