Primarul Buzăului se foloseşte de Poliţia Locală şi naţională împotriva ziariştilor incomozi. Şeful I.P.J. Buzău face un joc periculos!

Primarul Buzăului, Constantin Toma, asmute Poliţia Locală şi naţională împotriva ziariştilor incomozi. Mie, personal, a reuşit după cinci luni de anchetă grea să-mi dărâme stâlpii de la poartă, chiar dacă erau construiţi pe teren privat de acum 50 de ani. Un abuz tolerat de oamenii legii pentru că sunt la putere şi pot orice cu oricine. Alternativ, am primit „mângâierea” şefului I.P.J. Buzău, Laureţiu Pantazi, care este bine ancorat în trecut, atunci când anumiţi oameni de afaceri străini terorizau Buzăul şi împărţeau bogăţia acestui judeţ. Nu sunt străini de combinaţie nici unii politicieni, care se pozau cu drag alături de cei mai mari terorişti ai ţării. Unii prieteni ai lui Omar Hayssam au rămas în teritoriu, cu afaceri mari şi astfel îşi revendică partea leului. Au parte de aceeaşi protecţie politică şi juridică precum aveau în compania lui Omar Hayssam, pentru că la Buzău atât în politică, dar şi la vârful Poliţiei sunt aceeaşi oameni, cu aceleaşi obiceiuri şi aceleaşi obligaţii. Chiar dacă sunt monitorizaţi, nu le pasă, pentru că frica de cei pentru care lucrează este foarte mare, după cum ne arată sursele noastre foarte bine informate. Deputatul Adrian Mocanu a luat atitudine faţă de comportamentul lucrătorilor din Poliţia din Buzău care, îndrumaţi de şeful I,P.J. Buzău, Laurenţiu Pantazi, abuzează, ameninţă şi sancţionează pe nedrept ziariştii independenţi din Buzău. Deputatul Adrian Mocanu va duce mesajul de alertă în Palatul Parlamentului şi va face o interpelare la nivelul Ministerului de Interne de unde aşteaptă un răspuns. De la prima reacţie a acestuia faţă de abuzurile împotriva ziariştilor la I.P.J. Buzău este linişte, dar ziariştii sunt zi de zi hărţuiţi. Până unde pot merge oamenii legii la înscenări şi abuzuri? Vă spunem imediat!
Solicităm pe această cale un drept la replică şefului I.P.J Buzău, Laurenţiu Pantazi, dacă încă nu şi-a dat demisia, pentru că la scrisoarea deschisă a deputatului Adrian Mocanu, publicată în aproape toate ziarele locale, nu s-a sinchisit să răspundă.
Revenim cu un material incendiar!

Be the first to comment

Leave a Reply