Consilierul local, Silviu Roșioru, nu vrea ca accesul în Parcul Crâng să fie interzis

Buzoienii sunt invitați la ședința Consiliului Local Municipal care va avea loc marți, 18 septembrie, ora 15, în legătură cu intenția autorităților de a restricționa accesul autovehiculelor în Parcul Crâng. Toți buzoienii cu spirit civic ar trebui să se opună acestui proiect și să nu permită ca această idee nocivă să devină literă de lege. Pentru aceasta, este important ca la dezbaterea publică a proiectului de hotărâre să participe cât mai mulți buzoieni, astfel încât autoritățile locale să țină cont de părerea majoritarilor.
Nu sunt de acord cu acest proiect în forma inițiată de autoritățile executive. Consider că avem de-a face cu o măsură necumpănită, cu efecte negative. Propun ca pentru aleile dinspre patinoar spre unitățile de alimentație publică, unitatea militară și birourile Urbis Serv să se instaleze bariere cu cartele magnetice, contra cost. Pentru persoanele cu dizabilități trebuie asigurată prioritatea gratuită.
Accesul în Parcul Crâng pe aceste alei a fost permis dintotdeauna, scopul lor fiind clar gândit și implementat de la început. La aceste considerente se adaugă necesitatea accesului pentru ca persoanele vârstnice, cu probleme locomotorii, mamele cu copii mici, precum și cetățenii ce participă la evenimente, să ajungă în mijlocul naturii.

Inscrierea la cuvânt în cadrul ședinței publice se realizează la Ghișeul Unic din Primăria Buzău, prin telefon (0238.723.371) sau prin email (larisa.dinu@primariabuzau.ro).
Silviu Roșioru
Consilier local municipal

Be the first to comment

Leave a Reply