Primarul invită buzoienii să se implice pentru protejarea zonelor verzi

Iată mesajul primarului:

”Vă salut dragi buzoieni!
Astăzi vom vorbi exclusiv despre îngrijirea spațiilor verzi, îngrijirea parcurilor, în special a celor trei parcuri importante, împreună cu lacurile din interiorul lor. În scopul efectuării unor lucrări de curățare și întreținere de calitate, astăzi ne-a venit din Olanda o barcă-cositoare foarte performantă. Încă de anul trecut am demarat astfel de acțiuni, deoarece vreau să transformăm toate cele trei parcuri în zone foarte atractive pentru toți cetățenii municipiului Buzău și în special pentru copii și tineri.
Dar este foarte important ca fiecare să se implice în aceste activități de îngrijire a spațiilor verzi din proximitate, deoarece, oricât de mult efort s-ar face din partea firmei URBIS, aparținând de Consiliul Local, nu este posibil să facem față să îngrijim toate spațiile din oraș. Trebuie să facem un efort comun în transformarea orașului intr-un oraș verde și îngrijit.
La sfârșitul anului trecut a intrat în vigoare un Regulament privind îngrijirea spațiilor verzi și conform acestuia spațiile din proximitatea blocurilor de locuinte, a instituțiilor și firmelor trebuiesc îngrijite de cei care se află în proximitate. Fără implicarea dumneavoastră este imposibil să întreținem așa cum cu toții ne dorim sutele de hectare pe care se întinde orașul nostru acum.
Vă mulțumesc și vă aștept săptămâna viitoare”!

Be the first to comment

Leave a Reply