Constantin Toma promovează Buzăul la „Urban Future Global Conference”, în Viena

”Din 28 februarie până în 2 martie 2018 sunt la Viena la „Urban Future Global Conference”- cel mai important punct de întâlnire din lume al acelor oameni care prin angajament, inovare și pasiunea de a implementa idei, schimbă viitorul orașelor în bine!
Sunt 3000 de participanți, din 400 de orașe din toată lumea: primari, arhitecți, experți în mobilitate, urbanisti, cercetători, reprezentanți ai start-upurilor și experți în inovare.
Am participat în prima zi la 4 sesiuni de lucru unde reprezentanții unor orașe care s-au schimbat radical în ultimii 10-12 ani au explicat aceste schimbări majore în bine.
Au facut prezentări reprezentanții următoarelor orașe: Amsterdam, Salonic, Viena, Freiburg, Vancouver, Boston, Porto, Varșovia, Stuttgart, Ljubljana, Bangkok, Lahti, Helsinki, Londra, Sydney.
Am constatat cu plăcere că ideea unui Consiliu de Dezvoltare al orașului pentru a coordona transformarea pe toate planurile a unei comunități este un model care se aplică cu succes în multe orașe mari ale lumii. De asemeni, există planuri de dezvoltare ale orașelor până în 2030 și chiar 2050.
Participarea la această conferință mondială îmi confirmă inca o dată că acțiunile făcute prin CDMB sunt cele corecte.
Experiența câștigată aici mă inspiră și mă motivează!”

Be the first to comment

Leave a Reply