Predare de mandat la Ministerul Apelor și Pădurilor

Pe data de 30 ianuarie, ministru Ioan Deneș a preluat portofoliul Apelor și Pădurilor de la doamna ministru Pană Doina, care i-a urat mult succes în noua funcție și l-a asigurat de întreg sprijinul domniei sale, ca deputat în Parlamentul României.
Ioan Deneș: ”Preiau astăzi un portofoliu extrem de important pentru România. Înființarea acestui minister a fost considerată o prioritate națională, tocmai de aceea ea se regăsește în Programul de Guvernare încă de la început. Prioritățile mele imediate se referă la gestionarea eficientă și durabilă a acestor domenii esențiale, prin dezvoltarea sistemelor de monitorizare a trasabilității lemnului, combaterea tăierilor ilegale, punerea sub protecție a pădurilor virgine și, bineînțeles, managementului apelor și al riscului la inundații. Voi fi partenerul tuturor celor care își doresc gestionarea corectă, durabilă și responsabilă a apelor și pădurilor din România, însă toleranța mea va fi zero față de cei care încalcă legea. Îi mulțumesc pentru întreaga activitate doamnei ministru Doina Pană și sunt convins că va fi un real sprijin pentru noi în Parlament.”

Imediat după semnarea protocolului de predare-primire, noul ministru a dorit să viziteze fiecare birou din instituție, pentru a cunoaște angajații. Ulterior, programul demnitarului a prevăzut ședințe de lucru cu reprezentanții conducerii Ministerului.

Be the first to comment

Leave a Reply