Ziarul Financiar : Farmacia Iris Pharm din Buzău a ajuns la 56 de locaţii şi aşteaptă afaceri cu 10% mai mari

”Farmacia Iris Pharm din Buzău, o re­ţea regională de 56 de farmacii, aşteaptă afaceri de până la 35 de mi­lioane de lei anul acesta, în creştere cu 10% faţă de 2016 şi vizează conso­li­darea pe piaţa din Buzău şi des­chi­derea a încă trei farmacii în 2018.
„Efortul a fost de a ne consolida pozi­ţia pe piaţă şi de a fi cât mai aproape de pa­cienţi, de a avea o rază cât mai mare de acţiu­ne. Ne-am extins atât la nivel de Buzău, cât şi în zona rurală. Vânzările au fost puţin mai mari decât anul trecut. Achiziţionând punctele din ultima parte a anului, nu pot să-mi dau seama, dar ne închidem mai bine, undeva cu 10% mai mult. Nu am avut puncte care să scadă“, a spus pentru ZF Paul Negoiţă, managerul Iris Pharm. Iris Pharm a ajuns la 165 de angajaţi, iar farmacia păstrează şi partea de laborator, fiind prezentă mai ales în zonele rurale, acolo unde marile lanţuri nu s-au extins la fel ca în cazul marilor oraşe”, scrie Ziarul Financiar.
Preotul Paul Negoiță a avut o reacție pe pagina sa de socializare.
”Este al doilea an consecutiv cand Ziarul Financiar si-a indreptat atentia catre noi, pe partea de activitati farmaceutice. Este o recunoastere a muncii unei echipe mari, de buna calitate, cu oameni foarte buni. Ar merita amintit fiecare. Pentru noi este o mare responsabilitate sociala, avand in vedere numarul angajatilor si increderea pacientilor. Ne bucuram sa repezentam Buzaul in aceasta competitie dura, poate cea mai dura. Cu cat vor fi mai multe firme mari la Buzau vor fi mai multe oportunitati locale si mai multi bani in bugetele locale. Va suntem recunoscatori celor care aveti incredere in noi si in serviciile noastre si va multumim! Vom face tot ce putem pentru a va fi aproape si pentru a rasplati increderea pe care ne-o acordati”!
Mai mult pe http://www.zf.ro

Be the first to comment

Leave a Reply