Parcul Crâng nu va fi dat către Primăria Buzău în mandatul lui Toma

Vicepremierul Marcel Ciolacu și-a dat seama de pericolul care îl pândește dacă merge mai departe cu planul de a aduce Parcul Crâng în mâinile lui Toma și a făcut tot ce a putut ca noul Guvern Tudose să nu fie părtaș la defrișarea și înstrăinarea pădurii din centrul Buzăului. Și asta pentru că știe în ce inginerii este implicat primarul și cam ce scandal va genera vânzarea și defrișarea parcului. Se pare că informația a ajuns și la urechile prim-ministrului care a refuzat să avizeze pozitiv o astfel de retrocedare. În restul țării astfel de operațiuni sunt normale.
Clujul de exemplu a primit Parcul Feroviarilor, dar Emil Boc nu l-a arvunit la creditori.

PSD Cluj a distribuit postarea publicată de Gabriel Horia Nasra.
Gabriel Horia Nasra: O veste bună: Guvernul Mihai Tudose, printr-o hotărâre de guvern, a trecut Parcul Feroviarilor din domeniul public al statului și din administrarea Ministerului Transporturilor, aflat în concesiunea Companiei Naționale de Căi Ferate CFR S.A, în domeniul public al municipiului Cluj-Napoca.
Felicitări societății civile pentru perseverență și tuturor celor care au sprijinit această inițiativă.
Și pentru că în Cluj-Napoca este nevoie de spații verzi, pentru sănătate și bună dispoziție, așteptăm din partea consilierilor locali și Executivului primăriei, o dezbatere, apoi un proiect serios și rapid despre cum va arăta cel mai nou parc al Clujului.
surse foto: Buzz News & CLUJUST
Fotografia postată de Gabriel Horia Nasra.

Be the first to comment

Leave a Reply