„Dublu click pe educație”. 400 de computere urmează să fie donate de Grupul Renault România celor mici

Bună ziua!

2017 este al treilea an în care Grupul Renault România, alături de Asociația Ateliere Fără Frontiere, face donații pentru dotarea IT a proiectelor educaționale din România cu ajutorul programului „Dublu click pe educație”.

Vă invităm, miercuri, 10 mai, între orele 12.00 – 13.00, la Grădinița nr. 34, din București (strada Lacul Bucura, nr. 26, sector 5) pentru a lansa a treia ediție a programului.

Atunci vom invita școlile, grădinițele și ONG-urile din județele Ilfov, Dâmbovița, Argeș și București, care au atât de mare nevoie de computere pentru a-și derula în condiții optime proiectele educaționale, să se înscrie în program.

Anul acesta, 400 de computere urmează să fie donate. Calculatoarele au aparținut Grupului Renault România și urmează să fie predate în stare perfectă de funcționare, după ce specialiștii Asociației Ateliere Fără Frontiere le-au recondiționat într-un mod profesionist. Computerele vor fi echipate cu software Microsoft și vor avea garanție.

Vor fi prezenți:
• Adina Ionescu, Director de Comunicare şi Responsabilitate Socială Corporativă a Grupului Renault România
• Patrick Ouriaghli, Director Partenariate și Comunicare – Asociația Ateliere Fără Frontiere
• Maria Ștefania Manea, Inspector Școlar responsabil de Comunicare, în cadrul Inspectoratului Școlar al Municipiului București
• Tatiana Patraș, Director al Grădiniței nr. 34, București

Vă aducem la cunoștință că vom asigura transportul până la Grădinița nr. 34, începând cu ora 10.30. Punctul de plecare este stația de metrou Piața Victoriei (str. Paris), urmând ca microbuzul să facă o oprire, la ora 11.00, în parcarea Horoscop, de la Piața Unirii.

Vă așteptăm să aflați toate informațiile privind desfășurarea programului „Dublu click pe educație”!

RSVP @ Claudiu Pacearcă, 0767 67 09 45, claudiu.pacearca@pr.gmp.ro

Numai bine,
Alexandra Olivotto
Brand Journalist

Be the first to comment

Leave a Reply